E vremea colindelor!

 

 

     Praznicul Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos aduce lumină în sufletele creștinilor prin mesajul pe care îngerul l-a transmis oamenilor: „Slavă întru cei de sus lui Dumnezeu și pe pământ pace, între oameni bunăvoire!”.    

Colindele sunt expresia bucuriei de a-L primi pe pruncul Hristos printre noi, de a ne împărtăși, precum păstorii odinioară , vestea cea minunată a venirii pe lume a Celui Care urma să izbăvească lumea din păcatul strămoșesc.     

      A devenit o tradiție ca, în fiecare an, profesorii și elevii Seminarului Teologic Liceal Ortodox „Sf. Gheorghe” din Botoșani  să devină mesagerii luminatei sărbători a  Crăciunului.  Cu acest prilej, pe data de 16 decembrie 2014, orele 17.00, la Casa de Cultură a Tineretului din Botoșani, va avea loc concertul de colinde intitulat „E vremea colindelor…” în regia artistică a pr. prof. Constantin Zăiceanu, director al Seminarului Teologic  Liceal Ortodox „Sf. Gheorghe” .     

În programul spectacolului vor evolua: grupul micilor colindători ai Grădiniței Seminarului Teologic, Corul „Biruitorii” condus de pr. prof. C-tin Zăiceanu, Formația „Rapsodos”  sub îndrumarea elevului Cașcaval Ionuț din clasa a IX-a, Formația „Filotheos” , condusă de elevul Florariu Adrian din clasa aX-a, Grupul psaltic „Nectarios”, condus de elevul Groza Ionuț-Andrei din clasa a XII-a .    

Spectacolul se va încheia cu o dramatizarea – „Al cui e Crăciunul?”, realzată de prof. Ștefan Crina Daniela și prof. Țifrea Corina Mariana.

Intrarea la spectacol este liberă.  

Contact

Seminarul Teologic Liceal Ortodox "Sfântul Gheorghe" Botoșani

Adresa: Str. Prieteniei nr. 2, Botoșani 710077, România
Tel/Fax: 0231 581 773

Email: seminarul_bt@yahoo.com
Web:  www.seminarulbotosani.ro

 

Sait realizat de DOXOLOGIA Media, Mitropolia Moldovei și Bucovinei | © 2012 seminarulbotosani.ro