Profil nou Științe Sociale 2022-2023

Noul profil de ȘTIINȚE SOCIALE la
Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Sfântul Gheorghe” Botoșani

      Începând cu anul școlar 2022-2023, la Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Sfântul Gheorghe” Botoșani, a fost înființat și autorizat de Ministerul Educației un nou profil de ȘTIINȚE SOCIALE. Este un profil foarte solicitat de absolvenții claselor a VIII –a, ca urmare a preferințelor exprimate de elevi de-a lungul timpului. Punctul forte al acestui profil îl reprezintă faptul că absolvenții  beneficiază de multiple posibilități de a se înscrie la diferite instituții de învățământ superior.

      La Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Sfântul Gheorghe” Botoșani există o echipă de cadre didactice care a dovedit pe parcursul celor peste 25 de ani de activitate pregătirea și disponibilitatea de a susține demersul educativ al tuturor celor care au studiat aici, dobândind, în acest sens, o experiență bogată.
      Obiectivul principal al echipei noastre l-a constituit mereu crearea unor experiențe de învățare care să atragă elevii, predarea fiind una de tip interactiv, care să familiarizeze elevii cu toate noțiunile fiecărei materii din programă. Un alt punct forte îl reprezintă preocuparea constantă pentru dezvoltarea personală a acestora, având în vedere că elevii se află în stadiul în care aceștia își conturează personalitatea și încep să se orienteze din punct de vedere profesional.

      Un avantaj îl reprezintă programul școlii, elevii având posibilitatea de a învăța de dimineață, în intervalul 8.00 - 14.00.  Orarul săptămânal cuprinde: materii din curriculum național, club de teatru, proiecte Erasmus+, proiecte educaționale și de dezvoltare personală.  Profilul va pune la dispoziție un număr de 26 de locuri.
      Absolvenții claselor a VIII-a se pot înscrie la acest profil după susținerea examenului de Evaluare Națională utilizând codul 185 din broșura de admitere.
      Pr. Prof. Dr. Daniel Dascălu

Contact

Seminarul Teologic Liceal Ortodox "Sfântul Gheorghe" Botoșani

Adresa: Str. Prieteniei nr. 2, Botoșani 710077, România
Tel/Fax: 0231 581 773

Email: seminarul_bt@yahoo.com
Web:  www.seminarulbotosani.ro

 

Sait realizat de DOXOLOGIA Media, Mitropolia Moldovei și Bucovinei | © 2012 seminarulbotosani.ro