Bucuria Victoriei

Bucuria Victoriei

Încă din luna decembrie a anului 2022, domnul profesor de Educație fizică și sport, Anisie Ionuț a sugerat elevilor de la clasele  IX B și  X  B din cadrul  școlii noastre, ideea efectuării unui desen în care aceștia trebuiau să își pună emoțiile și trăirile pentru a exprima cât mai clar bucuria unei victorii. Indemnul domnului profesor a stârnit multă creativitate  și implicare în rândul elevilor, care au surprins într-un mod deosebit  de plăcut prin lucrările realizate. Interesant a fost faptul că nimeni nu a știut că la final  cele mai bune lucrări vor fi premiate.

Astfel, vineri 25.02.2023 elevii au fost invitați  în Centrul de Documentare și Informare unde au avut parte de o surpriză din partea cadrului didactic. Cele mai expresive reprezentări au fost apreciate cu premii în cărți, pe care elevii, chemați rând pe rând în față, le-au primit cu mari emoții și bucurie. Spre uimirea tuturor, au existat și două premii speciale.

Primul premiu special a fost primit de Simionică Marian, elev în clasa a X a A, iar al doilea a fost primit de Stolniceanu Mihaela, elevă în clasa a IX a B, care a realizat un desen digital, primind ca premiu o tabletă grafică.

Ne bucurăm că liceul nostru a participat la acest proiect și îi mulțumim domnului profesor Ionuț Anisie  pentru inițiativă și implicare!