Bucuria de a oferi bucurie

La Seminarul Teologic din Botoșani primăvara se întâmpină cu activități!

Elevii de la Seminarul Teologic Liceal Ortodox "Sfântul Gheorghe" din Botoșani întâmpină primăvara cu al doilea training pentru animatori în tabere, activitate care face parte din proiectul "Bucuria de a oferi bucurie". Copiii, în număr mult mai mare decât la prima activitate de acest fel, au venit vineri, 1 martie, cu un entuziasm contagios și o curiozitate nemărginită, fiind nerăbdători să participe la jocurile și discuțiile pregătite de tânărul trainer Raj Bostan, venit pentru a doua oară la Botoșani pentru acest tip de activitate. Participanții au povestit despre alte tabere, au învățat cum să își exprime emoțiile în fața copiilor, s-au jucat și s-au cunoscut mai bine, legând strânse prietenii.
Seara de vineri s-a încheiat cu vizionarea unui film care i-a instigat pe tineri la o lunga și interesantă discuție pe tema acestuia, oboseala fiind complet ignorată.
Ziua de sâmbăta, 2 martie, a început cu servirea micului dejun împreuna în internatul Seminarului după care elevii au luat parte la diverse jocuri interactive de atenție, de mișcare și de comunicare, au râs și s-au distrat.
Întreaga activitate s-a încheiat în după-amiaza zilei de sâmbăta, 2 martie, lăsându-i pe participanți cu amintiri frumoase și cu nerăbdarea de a participa la următorul training din cadrul proiectului "Bucuria de a oferi bucurie".  (Alina Florentina Botezatu - clasa a x-a B)

Contact

Seminarul Teologic Liceal Ortodox "Sfântul Gheorghe" Botoșani

Adresa: Str. Prieteniei nr. 2, Botoșani 710077, România
Tel/Fax: 0231 581 773

Email: seminarul_bt@yahoo.com
Web:  www.seminarulbotosani.ro

 

Sait realizat de DOXOLOGIA Media, Mitropolia Moldovei și Bucovinei | © 2012 seminarulbotosani.ro