Bucuria Victoriei

Bucuria Victoriei

Încă din luna decembrie a anului 2022, domnul profesor de Educație fizică și sport, Anisie Ionuț a sugerat elevilor de la clasele  IX B și  X  B din cadrul  școlii noastre, ideea efectuării unui desen în care aceștia trebuiau să își pună emoțiile și trăirile pentru a exprima cât mai clar bucuria unei victorii. Indemnul domnului profesor a stârnit multă creativitate  și implicare în rândul elevilor, care au surprins într-un mod deosebit  de plăcut prin lucrările realizate. Interesant a fost faptul că nimeni nu a știut că la final  cele mai bune lucrări vor fi premiate.
Astfel, vineri 25.02.2023 elevii au fost invitați  în Centrul de Documentare și Informare unde au avut parte de o surpriză din partea cadrului didactic. Cele mai expresive reprezentări au fost apreciate cu premii în cărți, pe care elevii, chemați rând pe rând în față, le-au primit cu mari emoții și bucurie. Spre uimirea tuturor, au existat și două premii speciale.
Primul premiu special a fost primit de Simionică Marian, elev în clasa a X a A, iar al doilea a fost primit de Stolniceanu Mihaela, elevă în clasa a IX a B, care a realizat un desen digital, primind ca premiu o tabletă grafică.
Ne bucurăm că liceul nostru a participat la acest proiect și îi mulțumim domnului profesor Ionuț Anisie  pentru inițiativă și implicare!

Contact

Seminarul Teologic Liceal Ortodox "Sfântul Gheorghe" Botoșani

Adresa: Str. Prieteniei nr. 2, Botoșani 710077, România
Tel/Fax: 0231 581 773

Email: seminarul_bt@yahoo.com
Web:  www.seminarulbotosani.ro

 

Sait realizat de DOXOLOGIA Media, Mitropolia Moldovei și Bucovinei | © 2012 seminarulbotosani.ro