Festivitatea de deschidere a noului an școlar

Pe data de 11 septembrie 2017  la Seminarul Teologic „Sf. Gheorghe” din Botoșani, a avut loc  festivitatea de deschidere a anului școlar 2017-2018, în prezența profesorilor, a elevilor, a părinților și a unor personalități ale Județului Botoșani care ne-au onorat cu prezența dumnealor: Președintele Consiliului Județean Domnul Costică Macaleț, Pr. Inspector Liviu Botezatu și un reprezentant al poliției municipale.

Festivitatea a debutat cu slujba de binecuvântarea a anului școlar oficiată de preoți profesori ai seminarului botoșănean, răspunsurile fiind date de elevii seminariști. După oficierea slubei, rând pe rând, distinșii oaspeți alături de Părintele Director Daniel Dascălu au așezat lângă inimile copiilor sincere urări, povețe și gânduri alese pentru noul an școlar, încredințându-i de dragostea lor părintească și de grija lor continuă pentru crearea unui mediu prielnic actului educațional. Festivitatea s-a încheiat cu intonarea imnului Național „Deșteaptă-te, Române!”, poze de grup, zâmbete și îmbrățișări.

Urăm tuturor elevilor, studenților și profesorilor un an școlar plin de realizări,  care să contureze un viitor frumos pus în slujba lui Dumnezeu și al oamenilor!

Contact

Seminarul Teologic Liceal Ortodox "Sfântul Gheorghe" Botoșani

Adresa: Str. Prieteniei nr. 2, Botoșani 710077, România
Tel/Fax: 0231 581 773

Email: seminarul_bt@yahoo.com
Web:  www.seminarulbotosani.ro

 

Sait realizat de DOXOLOGIA Media, Mitropolia Moldovei și Bucovinei | © 2012 seminarulbotosani.ro