PROIECT JUDEȚEAN DE EDUCAȚIE NONFORMALĂ FINALIZAT CU PREMII

PROIECT JUDEȚEAN DE EDUCAȚIE NONFORMALĂ FINALIZAT CU PREMII

Proiectul județean “SINGING AND LIVING”, organizat și coordonat de Seminarul Teologic Liceal Ortodox “Sfântul Gheorghe” Botoșani, în parteneriat cu Inspectoratul școlar județean Botoșani, s-a încheiat ieri, 26 mai 2022, cu un concurs județean. 

La concurs au participat elevi de la Colegiul Național “Grigore Ghica” Dorohoi, Colegiul Național “A.T. Laurian” Botoșani, Liceul Pedagogic “Nicolae Iorga”  Colegiul Național “Mihai Eminescu”, Școala Populară de Artă “George Enescu” Botoșani și de la Seminarul Teologic Liceal Ortodox “Sfântul Gheorghe” Botoșani.

Potrivit organizatorilor, proiectul vizează educarea copiilor prin muzică , integrarea limbilor străine în paralel cu păstrarea tradițiilor și obiceiurilor, într-o lume a multiculturalității și diversității artistice. 

Premianții, ce merită felicitați încă o dată, sunt:

Trofeul: Cracană Eric, Colegiul Național „A.T. Laurian

Premiul I: Lazăr Luca, Morariu Lorena, Ungureanu Ana, Păduret Nechifor Ella și Apetrăritei Denisa

Premiul II: Vitelaru Tudosa Medeea, Barnea Marina, Subran Diana Elena,  Antochi Andreea, Feodor Diana și Hîrjoi

Premiul III: Nichiteanu Mădălina, Puschiu Yrene Andreea, Lupașcu David, Rogozneac Evelina și Călin Georgiana. 

După un regal muzical, de câteva ore, juriul, constituit din specialiști, artişti remarcabili și profesori, a apreciat calitatea concursului și prestația participanților, precum și eforturile organizatorilor. Juriul a fost format din profesor Vasilache Oana Maria, inspector școlar de specialitate la ISJ Botoșani, profesor Oana Zamfir  și Teodor Constantin Huma.

Se cuvin menționați organizatorii dar și coordonatorii concursului: pr. prof. dr. Daniel Dascălu, prof. dr. Ada Alexandrina Macovei, pr. prof. Partenie Apostoaie, prof. Cezar Grădinaru, prof. Jeanina Cătălina Apostol, prof. Crina Ștefan, prof. Ioana Șcarlii și prof. Bogdan Robotă.

Ne dorim ca în viitor acest proiect să adune în jurul cântecului și a bucuriei transmise cât mai mulți elevi și profesori coordonatori!

Pr. prof. dr. Daniel Dascălu

Contact

Seminarul Teologic Liceal Ortodox "Sfântul Gheorghe" Botoșani

Adresa: Str. Prieteniei nr. 2, Botoșani 710077, România
Tel/Fax: 0231 581 773

Email: seminarul_bt@yahoo.com
Web:  www.seminarulbotosani.ro

 

Sait realizat de DOXOLOGIA Media, Mitropolia Moldovei și Bucovinei | © 2012 seminarulbotosani.ro