Un nou început

În  data de 12 septembrie 2016, Seminarul Teologic „Sf. Gheorghe” din Botoșani a răsunat  de glasurile sutelor de elevi veniți unii cu sfială, alții cu entuziasm, mulți cu bucuria reîntâlnirii cu oameni dragi, alții cu doruri neostoite spre învățătură, pentru a începe un nou an școlar.

Conștienți fiind de adevărul surprins atât de bine de în expresia populară: „Totdeauna lucrul tău să-l începi cu Dumnezeu” , festivitatea de deschidere a anului școlar a debutat cu Slujba de Sfințire a Aghiesmei celei mici, oficiată de câțiva preoți profesori ai Seminarului Teologic.

După ce am primit binecuvântarea lui Dumnezeu pentru un nou început, Părintele Director Daniel Dascălul precum și unele personalități ale județului Botoșani, care ne-au onorat cu prezența dumnealor, au luat cuvântul pentru a transmite un gând bun elevilor.

Astfel, Președintele Consiliului Județean Domnul Costică Macaleț, Doamna Inspector General Mihaela Huncă, Pr. Inspector Liviu Botezatu și Domnul Mihai Alexandru, inspector al politiei municipale, au pus la inimile copiilor sincere simțăminte de dragoste părintească, i-au încurajat, i-au sfătuit și le-au urat toate cele de folos în noul an.
Urăm tuturor elevilor, studenților și profesorilor un an școlar plin de realizări,  care să contureze un viitor frumos pus în slujba lui Dumnezeu și al oamenilor!

Contact

Seminarul Teologic Liceal Ortodox "Sfântul Gheorghe" Botoșani

Adresa: Str. Prieteniei nr. 2, Botoșani 710077, România
Tel/Fax: 0231 581 773

Email: seminarul_bt@yahoo.com
Web:  www.seminarulbotosani.ro

 

Sait realizat de DOXOLOGIA Media, Mitropolia Moldovei și Bucovinei | © 2012 seminarulbotosani.ro